Novice

NOVIČKE ŠD PIKE

Za Pike kar tri odličja na ELITE Cheerleading Championship 2018

23.5.2017

Plesni skupini Pikice in Pike so se udeležili ELITE XV. CHEERLEADING CHANPIONSHIP - mednarodnega tekmovanja, ki je od 19.5.2018 do 21.5 2018 potekalo v Movie Parku, v Bottropu v Nemčiji.

Članska skupina Pike je tekmovala v Senior Jazz kategoriji in je že v predtekmovanju dosegla najvišje število točk ter se z veliko prednostjo uvrstila v finale, kjer so z veliko prednostjo pred drugo uvrščenimi prepričljivo zmagale.

V članski plesni skupini plešejo: Artur Steffe, Špela Bubnič, Urška Bubnič, Urška Korent, Sanda Husić, Suzana Husić, Teja Perenič, Anja Otoničar, Tereza Zafran, Katarina Žnidaršič, Karolina Belingar, Katja Pislak in Jerca Žvanut. Trenerka : Špela Režek

Plesna skupina Pikice pa je tekmovala v otroški freestyle in v otroški jazz kategoriji. Pikice so prvič nastopile na tako velikem in pomembnem tekmovanju v tujini in se v zelo močni konkurenci odlično odrezale saj so v freestyle kategoriji osvojile prvo mesto, v jazz kategoriji pa tretje mesto.

V plesni skupini Pikice plešejo: Larisa Derenčin, Nuša Kobal, Lana Kovšca, Kaja Rotar, Klea Smerdel, Petra Rotar, Tia Oblak, Ajda Barbiš in Hana Volk. Trenerki: Špela Bubnič in Špela Režek

Do zmag na ELITE Cheerleading Championship 2018 smo prišli tudi s pomočjo donacij:

Grafična delavnic Bor, Salon keramike Gracia, Lesonit d.o.o., Avto, Mitol d.o.o., Midal d.o.o., Adel Sežana d.o.o., Karso d.o.o., MAK prevozi in gradnje, Marko Davorin Kokol s.p., Energija na veter d.o.o., Sitor stiskalnice d.o.o., V Prostoru d.o.o., Kremen MB urbana oprema, Pivka perutninarstvo d. d., Slavec MF, Vasco Trans d.o.o., Knjigovodske storitve Nina, Nina Novak s.p., Felooc višinska dela, Primož Frank s.p., Addiko Bank, Pivovarna Laško Union, Mitida d.o.o, Fama, Volk toolplast d.o.o.

MEDIJI O NAS