Sezona 2017/2018

NOVIČKE ŠD PIKE

2.6.2017

Športno kulturno društvo Matije Hočevarja v sodelovanju s ŠD Pike organizira plesne delavnice

Trenerska ekipa iz ŠD Pike, pod vodstvom trenerke in koreografinje prof. Špele Režek, organizira plesne delavnice v Pivki.

Delavnice so razdeljene v 2 sklopa. Prvi bo 9.6 drugi pa 23.6.

Več informacij...

Za Pike kar tri odličja na ELITE Cheerleading Championship 2018

23.5.2017

Plesni skupini Pikice in Pike so se udeležili ELITE XV. CHEERLEADING CHANPIONSHIP - mednarodnega tekmovanja, ki je od 19.5.2018 do 21.5 2018 potekalo v Movie Parku, v Bottropu v Nemčiji.

Članska skupina Pike je tekmovala v Senior Jazz kategoriji in je že v predtekmovanju dosegla najvišje število točk ter se z veliko prednostjo uvrstila v finale, kjer so z veliko prednostjo pred drugo uvrščenimi prepričljivo zmagale.

V članski plesni skupini plešejo: Artur Steffe, Špela Bubnič, Urška Bubnič, Urška Korent, Sanda Husić, Suzana Husić, Teja Perenič, Anja Otoničar, Tereza Zafran, Katarina Žnidaršič, Karolina Belingar, Katja Pislak in Jerca Žvanut. Trenerka : Špela Režek

Plesna skupina Pikice pa je tekmovala v otroški freestyle in v otroški jazz kategoriji. Pikice so prvič nastopile na tako velikem in pomembnem tekmovanju v tujini in se v zelo močni konkurenci odlično odrezale saj so v freestyle kategoriji osvojile prvo mesto, v jazz kategoriji pa tretje mesto.

V plesni skupini Pikice plešejo: Larisa Derenčin, Nuša Kobal, Lana Kovšca, Kaja Rotar, Klea Smerdel, Petra Rotar, Tia Oblak, Ajda Barbiš in Hana Volk. Trenerki: Špela Bubnič in Špela Režek

Do zmag na ELITE Cheerleading Championship 2018 smo prišli tudi s pomočjo donacij:

Grafična delavnic Bor, Salon keramike Gracia, Lesonit d.o.o., Avto, Mitol d.o.o., Midal d.o.o., Adel Sežana d.o.o., Karso d.o.o., MAK prevozi in gradnje, Marko Davorin Kokol s.p., Energija na veter d.o.o., Sitor stiskalnice d.o.o., V Prostoru d.o.o., Kremen MB urbana oprema, Pivka perutninarstvo d. d., Slavec MF, Vasco Trans d.o.o., Knjigovodske storitve Nina, Nina Novak s.p., Felooc višinska dela, Primož Frank s.p., Addiko Bank, Pivovarna Laško Union, Mitida d.o.o, Fama, Volk toolplast d.o.o.

ELITE Cheerleading Championship 2018

16.5.2017

Med 19. in 21. majem bo v nemškem Bottropu v zabaviščnem parku “Movie Park” potekalo že 14. mednarodno cheerleading prvenstvo, na katerega potujejo Pike in Pikice iz ŠD Pike. Članska skupina Pike bo nastopala v kategoriji jazz dance, medtem ko bo otroška plesna skupina Pikice nastopila v kategorij peewee pom dance in peewee jazz.

TWIST OPEN 2018 Nova Gorica

13.5.2017

V soboto 12.05.2018 je v športni dvorani OŠ Milojke Štrukelj v Novi Gorici potekalo mednarodno tekmovanje v cheerleadingu in cheer plesu, TWIST OPEN 2018, ki ga je organiziral Športni Klub Twist v sodelovanju s Cheerleading zvezo Slovenije. Otroška plesna skupina Pike je tekmovala v dveh kategorijah, cheer pom in cheer jazz kategoriji in ponovno pometla z vso konkurenco in osvojila kar dve zlati kolajni. Tekmovanja sta se z revialnimi nastopi udeležili tudi mlajši skupini in sicer Mini Pikice 1. in 2. razred ter Pikice 3., 4. in 5. razred, ki sta svoj nastop ravno tako opravili več kot odlično.

Facemame gredo na evropsko prvenstvo na Nizozemsko

10.5.2017

Facemame se konec junija udeležijo European Cheerleading Championships 2018. Več sledi.

MEDIJI O NAS

sezona 2017/2018